Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب مشهد روز دوشنبه با اعلام این مطلب به خبرنگار ایرنا گفت: سالانه حدود شش میلیون قبض کاغذی آب در شهر مشهد توزیع می شود.
عباس اسحاقیان افزود: سالانه برای انتشار این قبوض کاغذی حدود پنج میلیارد ریال در شرکت هزینه می شود که با الکترونیکی شدن قبوض و ارسال صورتحساب از طریق پیامک مبلغ صدور قبض به دو میلیارد ریال کاهش می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در قبوض الکترونیکی لینک پرداخت وجود دارد که چنانچه مشترک از طریق آن لینک اقدام به پرداخت صورت حساب کند پرداخت به صورت لحظه ای در حساب مشترک ثبت می شود.
مدیر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: الکترونیکی شدن قبوض با هدف اجرای مدیریت سبز و کمک به حفظ محیط زیست صورت می گیرد و شهروندان مشهدی می توانند با ارسال شماره اشتراک قبض آب خود به سامانه" ۲۰۰۰۱۲۲۰ " قبض الکترونیکی آب را دریافت کنند.

اسحاقیان افزود: تلاش می شود با اقدامات تبلیغی و تشویقی قبوض الکترونیکی تا پایان سال فراگیر و فرایند صدور قبوض کاغذی حذف شود.
هر شهروند مشهد در شبانه روز ۱۲۰ لیتر آب مصرف می کند.
هم اکنون یک میلیون و ۳۵۰ هزار مشترک در بخش آب و ۹۵۰ هزار مشترک در بخش فاضلاب زیرپوشش شرکت آب و فاضلاب مشهد هستند.
۷۵۰۵/۱۹۲۲
 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۹۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدیو) علت تأخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی

رئیس گروه تحول دیجیتال سازمان تأمین اجتماعی می‌گوید تقریباً همه اطلاعات نسخه‌پیچی دارو برای پرداخت غیرحضوری تا کمتر از یک ماه آینده به بیمه‌های تکمیلی می‌رسد.

به گزارش صداوسیما، قائم مقام بیمه مرکزی در این باره گفته در حال حاضر فقط حدود ۳۰ درصد اطلاعات از بیمه‌های پایه به شرکت‌ها رسیده؛ موضوعی که باعث سردرگمی مردم برای دریافت هزینه بیمه تکمیلی دارو شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آخرین آمار از وضعیت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا | این ۶ استان کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را داشته‌اند
  • استان گلستان در حذف پروانه کسب‌های کاغذی ۴ پله صعود کرد
  • مهلت تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی تا 25 اردیبهشت ماه تمدید شد
  • تبدیل ۳۲ درصد مجوزهای کاغذی به الکترونیکی در لرستان
  • راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید
  • تمدید مهلت تبدیل مجوز‌های کاغذی به الکترونیکی تا ۲۵ اردیبهشت ماه
  • (ویدیو) علت تأخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی
  • فیلم/ قصه پُر غُصۀ بیماران برای پرداخت الکترونیکی
  • جایگاه سوم چهارمحال و بختیاری در صدور پرونده‌های الکترونیکی
  • تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید