Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-27@17:53:30 GMT

مشترکین دارای توان مالی قبض آب بهایشان را پرداخت کنند

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۶۷۳۷۵

مشترکین دارای توان مالی قبض آب بهایشان را پرداخت کنند

مجید عبدالهی گفت: از مشترکینی که از توانایی مالی در پرداخت قبض آب برخوردارند، انتظار می رود آب بهایشان را در اسرع وقت پرداخت کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید عبدالهی در گفت و گو با خبرنگار بلاغ، اظهار کرد: در پی شیوع ویروس کرونا و لزوم تعطیلی برخی صنوف که منجر به کاهش درآمد خانوارها شد و نیز دستورالعمل عدم صدور قبوض انرژی در این ایام، به مشترکینی که که در حال حاضر توانایی پرداخت آب بها را ندارند مهلت داده می شود ولی از آن دسته مشترکینی که توانایی مالی دارند انتظار می رود برای استمرار خدمات رسانی بهینه  و جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی در برقراری آب، قبوض خود را پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: همه ما جزئی از این مردم هستیم و به نوعی با انتشار این ویروس، فشارهای اقتصادی و کاهش درآمدها  را لمس و احساس می کنیم، بنابراین در این ایام سخت برای خدمت رسانی به ویژه در بخش تامین و توزیع آب شرب سالم و پایدار که این روزها مهمترین نیاز مبارزه با ویروس کروناست، شبانه روز تلاش می کنیم همچنین تمامی همکاران ما در بخشهای مختلف اتفاقات، فنی، آزمایشگاه و... در شهرها ، روستاها و در مناطق صعب العبور بی وقفه حضوری فعال دارند تا آب مایه حیات و الفبای پاکیزگی  همچنان برقرار باشد.

مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران ادامه داد: تنها انگیزه برای ادامه این تلاشها ، سلامتی، شادی و لبخند مردم است که خستگی را برای همکاران ما  بی معنا می کند.

عبدالهی، با اشاره به اینکه آب وفاضلاب استان مازندران، شرکتی غیر دولتی است که برای خدمات رسانی به ویژه در شرایط کنونی انتشار ویروس کرونا و لزوم رعایت نکات بهداشتی به تعامل و همکاری هم استانی های عزیز در پرداخت به موقع آب بها نیاز دارد، افزود: همکاران ما در صورتی می توانند به فعالیتهای خود در بخش تامین و توزیع آب و نیز اجرای طرحهای فاضلاب در راستای ارتقای بهداشت و سلامت عمومی ادامه دهند که مشترکین نیز در پرداخت به موقع قبض آب همکاری لازم را داشته باشند.

مدیرعامل آبفامازندران با قدردانی از همکاری مشترکین در مدیریت مصرف آب طی روزهای پایانی سال و ایام نوروز که با شیوع بیماری کووید۱۹ و لزوم رعایت نکات بهداشتی همراه شد، گفت: از آنجایی که بودجه عمومی اختصاص یافته به این شرکتها، رقم قابل توجهی نیست بنابراین منابع مالی مورد نیاز  برای تامین آب از محل پرداخت قبوض تامین می‌شود که کمبود منابع مالی می تواند باعث اختلال در امر خدمت رسانی و توسعه طرحهای آبرسانی شود.

عبدالهی ضمن تاکید بر اینکه با مشترکانی که در حال حاضر از شرایط مالی لازم در پرداخت قبض آب برخوردار نیستند، مدارا می کنیم، افزود: از مشترکین گرامی که از توانایی مالی در پرداخت قبض آب برخوردارند، انتظار می رود آب بهایشان را در اسرع وقت پرداخت کنند تا کارکنان این شرکت بتوانند به وظیفه آبرسانی و سقایی خود بدرستی عمل کنند تا شاهد هیچگونه اختلالی در استمرار خدمت رسانی به مردم استان در این شرایط بحرانی نباشیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: پرداخت کنند قبض آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۷۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، احسان خاندوزی در مراسم رونمایی از برات الکترونیک گفت: همچنان عادت رسوب یافته و فرهنگ‌مالوف تامین مالی از طریق شبکه بانکی، که در شبکه فعالان اقتصادی وجود داشته رویه غالب است. اما با توجه به محدودیت‌های سیاست کنترل ترازنامه بانکها چاره ای جز معرفی ابزارهای جدید تامین مالی بنگاه‌ها نخواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: سقف برداشت از حساب‌های بانکی چقدر شد؟

وزیر اقتصاد گفت: بایستی مسیرهای جاری تامین مالی را بیش از پیش هموار کنیم و ابزارهایی از جنس اوراق گام، فاکتورنیک، سفته و برات الکترونیک و...در این راستا توسعه یابند.

خاندوزی گفت: اگرکمک و همراهی قوه قضاییه و بانک‌مرکزی سایر دستگاهها نبود این ابزارها به این شکل توسعه نمی یافتند.

وی افزود، بر اساس حکم قانون، سهم و وزن تامین مالی اقتصاد توسط دستگاههای مختلف، به وسیله وزارت اقتصاد تعیین خواهد شد.

در همین راستا طرح جدید تامین مالی زیر ساخت، نیز وزن بیشتری به وزارت اقتصاد خواهد داد تا نقش هماهنگ کننده بیشتری میان دستگاهها ایفا کند.

وزیر اقتصاد خاطر نشان کرد، نهاد تضمین و نقش ضمانت نامه ها در گره گشایی از تولید یک دهم سایر کشورها در ایران موثر نیست.

برای هر کدام از بانکهای کشور با توجه به نوع کسب وکار انها باید مشخص شود که سهم هر بانک در تامین مالی تولید و میزان استفاده آنها از روشهای موجود تامین مالی چه قدر است.

وی افزود، به عنوان یک پیشنهاد مشخص برای استفاده از قدرت خلق پول در بانکها باید سهم آنها در استفاده از ابزارهای تامین مالی از قبیل برات الکترونیک مشخص شود.

سال قبل سرمایه بانکهای تحت مدیریت دولت به بیش از ۲۷۰ همت رسیده است. همچنین در سه سال اخیر به میزان قابل توجهی به سرمایه بانکهای دولتی افزوده شده است.

وی با اشاره به اینکه مجموعا ۱۵۰همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد،گفت: در دولتهای قبل فقط ۵۴همت از اموال مازاد بانکها فروخته شده بود، بر این اساس امیدواریم با توجه به مصوبه هییت وزیران در سال جاری شاهد رشد بیشتری نسبت به موضوعاتی از قبیل واگذاری اموال مازاد بانکها باشیم.

خاندوزی همچنین گفت: سال قبل سهم تسهیلات خرد خانوار به ۱۹ درصد درسیده و تا امروز ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن پرداخت شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228564 برچسب‌ها بانک مرکزی ایران

دیگر خبرها

  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • رونمایی از برات الکترونیک زنجیره تامین مالی
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟
  • برات الکترونیک زنجیره تامین مالی رونمایی شد
  • توان نیروگاهی نکا برای تولید برق افزایش یافته است
  • ۱۲۰ روستای سردشت دارای تنش آبی هستند
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان